Husdjursvänliga Hotell

Husdjurvänliga Hotell

Vissa hotell har samarbete med Kattförbundet SVERAK. Om du är medlem i någon av Sveriges kattklubbar och ska medverka i eller besöka en kattutställning i Sverige, läs infobladet/inbjudan till evenemanget eller kontakta kattklubben som anordnar utställningen för mer information om aktuella rabattkoder och andra förmåner. För andra länder, kolla med respektive kattklubb ansluten till det lokala kattförbundet.
Förfrågan om husdjursrum måste bekräftas av hotellet vid bokning av hotellrum. Det kan finnas vissa restriktioner om typ, storlek eller antal djur. Däremot rekommenderar vi att ni ringer för att dubbelkolla att hotellet har tillängliga djurvänliga rum samt att de accepterar katter, eftersom det ibland händer att de använder termen "djurvänlig" men menar att de enbart accepterar hundar. Det är viktig att den valde rumstypen är anpassad för djur. Ibland måste man betala extra för att bo tillsammas med sitt husdjur eller extra städningsavgifter. Det kan vara svårt att lita på att receptionen kommer att hitta skålar, kattlåda, kattsand, djurmat mm. som de kan erbjuda. Se då till att packa i din kabinväska alla nödvändiga saker som räcker till minst ett par dagar i fall något skulle hända din resväska eftersom det kan vara svårt att hinna köpa på plats. 
Vi på Feline Good vill uppmana alla att engagera sig i kattvärlden på olika sätt och olika föreningar, klubbar och aktiviteter är ett sätt att skapa gemenskap och nya vänner som också är intresserade av kattens välbefinnande. Vi ansvarar inte för informationen angiven på webbsidorna nedan.
Om du vill lägga till ert kattvänliga hotell till denna lista eller uppdatera uppgifterna kontakta oss.
 

Sverige

Scandic Hotels

Kattschampo

1 of 4

Shampoo Cade Premium: Behandling mot Mjäll

Tvättar genom att behandla mjäll samtidigt som den är läkande och antiseptisk. Vi rekommenderar att du använder vid behov som den första schamponeringen. Det är viktigt att massera in väl och låt verka under minst 2-5 minuter.

Köp nu

Färgförstärkande Schampo

1 of 4

Aisance Lotion Spray: Effektiv Uppfräschning

Detta torrschampo har rengörande och deodoriserande effekt utan sköljning. Rekommenderas för äldre katter, katter som inte tål att badas och nyförlösta katter. Kan användas som uppfräschning av din katt innan utställningen.

Köp nu

Kattbalsam, inpackning & pälskur

1 of 4