Djurförsäkringar

Det är viktig att vaccinera sina djur enligt veterinärens rekommendationerna där du bor. Vi på Feline Good vill även uppmana alla att jämföra och skaffa en djurförsäkring som täckar eventuella sjukdomar och olyckor eller andra behov om du till exempel har ett djuruppfödning eller djur med speciella behov. Vi vill även tipsa er att läsa mer om tandförsäkringar för katter. Vi ansvarar inte för informationen angiven av hemsidorna nedan.

Om du vill lägga till er djurförsäkring till denna lista eller uppdatera uppgifterna kontakta oss.  

Agria
Dina Försäkringar
Folksam
Furry Champ
Hedvig
ICA Försäkring
If
Lassie
Many Pets
Moderna Djurförsäkringar
Svedea
Sveland
Trygg-Hansa

Betalning av veterinärkostnader
Du kan fråga om man kan betala på faktura eller delbetala veterinärkostnader genom veterinärkliniker, djursjukhus, djurförsäkringar eller deras samarbetspartners så som olika långivare. Jämför deras villkor och olika krav om inkomst och betalningsanmärkningar.

Fonder & Ekonomiskt stöd för veterinärkostnader

Kattschampo

1 of 4

Shampoo Cade Premium: Behandling mot Mjäll

Tvättar genom att behandla mjäll samtidigt som den är läkande och antiseptisk. Vi rekommenderar att du använder vid behov som den första schamponeringen. Det är viktigt att massera in väl och låt verka under minst 2-5 minuter.

Köp nu

Färgförstärkande Schampo

1 of 4

Aisance Lotion Spray: Effektiv Uppfräschning

Detta torrschampo har rengörande och deodoriserande effekt utan sköljning. Rekommenderas för äldre katter, katter som inte tål att badas och nyförlösta katter. Kan användas som uppfräschning av din katt innan utställningen.

Köp nu

Kattbalsam, inpackning & pälskur

1 of 4