Rasringar

En rasring är oftast en förening ej ansluten till ett förbund, så som SVERAK, och som jobbar med att sprida information om respektive ras eller raser. Detta inkluderar att skapa ett ökat intresse för raserna och tillhandahålla en sammanställning av information och kontaktuppgifter till olika uppfödare, aktuella kullar, avelshanar och så vidare. En rasring stimulerar samarbetet mellan uppfödare kring sunt avelsarbete, genetik, god hälsostatus samt ordnar aktiviteter och föreläsningar för sina medlemmar med avsikt att höja kattens status.

De flesta uppfödare och utställare har intresse för och är engagerade inom olika rasringar förutom sitt medlemskap i en kattklubb bunden till ett förbund. Alla rasringar har olika villkor för medlemskap som kan omfatta en medlemsavgift. Kontakta respektive rasring för mer information kring medlemskap.

Vi på Feline Good vill uppmana alla att engagera sig i kattvärlden på olika sätt och olika föreningar, klubbar och aktiviteter är ett sätt att skapa gemenskap och nya vänner som också är intresserade av kattens välbefinnande. Vi ansvarar inte för informationen angiven av hemsidorna nedan.

Om du vill lägga till er rasring till denna lista eller uppdatera uppgiftern kontakta oss.  

Abessinier
Aby & Somaliringen
Abyklubben
Balines
German rex
Helig Birma
Maine Coon
Maine Coon-Katten
The Maine Club
Neva Masquerade
Föreningen Neva Masquerade Sverige - FörNEM
Rasringen för Neva Masquerade & Sibirisk Katt - SIgNEringen
Norsk Skogkatt
Skogkattslingan
Orientaliskt Korthår
Orientaliskt Långhår
Perser
Svenska Perser och Exotic Ringen - SPEXUS
Silver News
Peterbald
Ragdoll
Ragdollklubben
Scandinavian Ragdoll Club
Selkirk Rex
Sibirisk Katt
Sällskapet Sibirisk Katt - SäSK
Rasringen för Neva Masquerade & Sibirisk Katt - SIgNEringen
Somali
Tennessee Rex
Turkisk Angora
Turkisk Van

Kattschampo

1 of 4

Shampoo Cade Premium: Behandling mot Mjäll

Tvättar genom att behandla mjäll samtidigt som den är läkande och antiseptisk. Vi rekommenderar att du använder vid behov som den första schamponeringen. Det är viktigt att massera in väl och låt verka under minst 2-5 minuter.

Köp nu

Färgförstärkande Schampo

1 of 4

Aisance Lotion Spray: Effektiv Uppfräschning

Detta torrschampo har rengörande och deodoriserande effekt utan sköljning. Rekommenderas för äldre katter, katter som inte tål att badas och nyförlösta katter. Kan användas som uppfräschning av din katt innan utställningen.

Köp nu

Kattbalsam, inpackning & pälskur

1 of 4